Siza- Beweeg AandachtsFuntionaris
...omdat sport iets is wat iedereen elk moment moet kunnen doen

SizaSports 

Zin om te sporten maar geen inspiratie? Of even een momentje vrij en geen idee wat te doen met de cliënten? SizaSports biedt de oplossing!

Voldoende beweging is voor iedereen van belang, ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Echter krijgen  de meeste mensen met een beperking dit meestal te weinig aangeboden of alleen op het daarvoor bestemde sportuurtje in de week. Juist ook bij deze cliënten moet bewegen niet iets zijn wat alleen maar in de sporthal of zwembad gebeurt, maar juist overal! SizaSports biedt hiervoor de oplossing: Een online database binnen het intranet van Siza, waar allerlei simpele en gemakkelijk uit te voeren beweegkaarten staan.

Aan de slag!
Er zijn verschillende beweegkaarten voor jullie gemaakt die het bewegen een stuk eenvoudiger maakt! De beweegkaarten zijn onderverdeeld in verschillende thema’s met per thema verschillende activiteiten, voor elk wat wils! Klik op een thema naar keuze en kies hierna een activiteit uit en bewegen maar..

Zijn de kaarten te moeilijk om te lezen? Sommige activiteiten hebben een instructievideo! Klik hier voor de instructievideo's.