Siza Beweeg Aandacht Functionaris
...omdat sport iets is wat iedereen elk moment moet kunnen doen


Nieuws

Onderzoek naar Virtual Reality techniek in ons zwembad

 Beweegteam SKJ, 7 maart 2022

In samenwerking met DreamDiVR en 4e jaars studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben we een mooi onderzoek afgerond over ontspanning met een nieuwe Virtual Reality techniek in ons zwembad. Interessante uitkomsten, klik hier voor het artikel.

Op naar volgende onderzoeken!
Podcast opgenomen door twee collega's

Beweegteam SKJ, 1 maart 2022

Twee van onze collega's hebben een podcast opgenomen met Mariëlle Tromp voor haar podcast 'Positief Motiveren'. De eerste podcast gaat over de ontwikkelingen van onze afdeling en het werk als bewegingsagoog. In de tweede podcast kun je beluisteren hoe wij samen met begeleiders van onze cliënten aan de slag gaan om onze cliënten meer in beweging te krijgen. De podcasts zijn te beluisteren via de volgende linkjes:


Hoe wij creatief omgingen met onze beweegkaarten in het begin van de Corona pandemie

Beweegteam SKJ, 1 mei 2020

Dagbestedingscentra en scholen zijn dicht. Hoe gaan begeleiders van mensen met een beperking daarmee om? Hoe zorgen zij dat hun cliënten toch in beweging blijven? Bij ’s Koonings Jaght in Arnhem, een woonvoorziening van SiZa, worden beweegkaarten en beweegtassen ingezet en daar waar dat mogelijk is gaan begeleiders één op één met een cliënt het bos in. Klik hier voor het artikel.


Beweegteam 's Koonings Jaght brengt beweegtassen rond

Beweegteam SKJ, 17 maart 2020

Op locatie Siza 's Koonings Jaght heeft het beweegteam speciale "beweegtassen" rondgebracht naar alle woningen op het park. Zodat ondanks deze rare tijden begeleiders van wonen en dagbesteding wat materialen hebben om toch met de bewoners te bewegen en ontladen. In de tassen zaten per groep aangepast op niveau verschillend klein materiaal en beweegkaarten voor ideeën wat er mee te doen. Corona Verveling? Gebruik de beweegideeën van SizaSports!!

Beweegteam SKJ, 16 maart 2020
Heerst er verveling en wordt er niet bewogen? Of geen idee wat te doen met bewoners, zoon, dochter, broer of zus? 

Ter inspiratie heeft SizaSports meer dan 100 beweegkaarten met ideeën die iedereen thuis kan uitvoeren met materiaal wat iedereen thuis heeft!